Луоянг Mingzhen носещи стомана топката Co., Ltd

Продукти

Knowledge
Начало > Изложба > Съдържание

Текущото състояние на карбид качествен контрол на носещи стомана в Китай и в чужбина

Source:Луоянг Mingzhen носещи стомана топката Co. ООД | Updated: Jul 11, 2016

В сравнение с GCr15 hypereutectoid, носещи стомана, контрол на карбид се отнася главно за зонален ферит за среден въглерод, носещи стомана и инфилтрация, носещи стомана. Технология за контрол е по-лесно по отношение на проблема с карбид hypereutectoid не окото, носещи стомана, среден въглерод, носещи стомана и инфилтрация, носещи стомана. Може би това може да бъде отношение като друг фактор, че средната въглерод, носещи стомана и инфилтрация, носещи стомана достига 30-50 % в чужбина. За да се подобри еднородността и намаляване на размера на карбид. От една страна можем да възприемем технологията на ниска температура контролирани подвижен и охлаждане контрол за намаляване и потискат ретикуларната карбид, се подготвят за по-късно spheroidizing отгряване. От друга страна за hypereutectoid, носещи стомана можем да подобрим изотермични отгряване да достигне финес и хомогенизиране на карбид. Цикъл индукция spheroidizing отгряване технология е била използвана в spheroidizing отгряване на горещо валцувани GCr15SIMn лагер. И това приложение реализира карбид рафиниране в няколко минути, което съкрати времето на pheroidizing отгряване и подобряване на финес и хомогенизиране на карбид. По този начин за носещи стомана има огромна развитие пространство за изотермични отгряване на карбид и ние трябва по-нататъшни изследвания в бъдеще.

Луоянг Mingzhen носещи стомана Ко, ООД производство носещи използва стоманена топка за повече от 20 години. Нашите носещи стоманени топки за износ за Америка, Япония, Корея, Чехия, Испания, Канада, Русия, Словения и т. н. Ние вярваме, че нашата стоманена топка ще отидат целия свят в зависимост от нашите най-стоманени топки и най-добрата услуга. Луоянг Mingzhen прави лагер тичам гладък и гладък. Присъединете се към нас в нашия експерт на носещи топки да задоволи себе си.


Запитване

Ако имате някакви запитване за оферта или сътрудничество, моля не се колебайте да ни пишете на info@mzsteelball.com или използвайте следната форма за запитване. Наш търговски представител ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. Благодарим ви за проявения интерес към нашите продукти.

Свържете се с нас
Адрес: Liupo село, Mangling град, Yanshi, Luoyang, Хънан, Китай.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Имейл:info@mzsteelball.com
Начало | За нас | Продукти | Техническа информация | Фото галерия | Новини & събитие | Свържете се с нас | Мобилен телефон | XML | Главна страница