Луоянг Mingzhen носещи стомана топката Co., Ltd

Продукти

Knowledge
Начало > Изложба > Съдържание

Статус на развитие на стоманени топки Технология за укрепване на повърхността в страната и в чужбина

Source:Luoyang mingzhen лагери стоманени топки Ко ООД | Updated: Jul 10, 2017

Steel Balls Strengthen Machime.jpg


От края на 80-те до началото на 90-те години, в съчетание с производството на местни стоманени топки производствената ситуация, китайската стомана топки производствена индустрия започна да извършва изследвания и експерименти за стоманени топки повърхност укрепване на лечение, постигане на определени резултати. Експерименталните резултати показват, че ефектът от усилването на повърхността на стоманените топки след топлинна обработка върху повърхностната твърдост и живота на контактната умора на стоманените топки е очевиден. Качеството на повърхността на повърхността и способността за защита от износване в процеса на почистване очевидно са подобрени. Така че стойността на вибрациите на ръкава, носеща тази изчерпателна производителност, значително намалява и устойчивостта на износване на стоманени топки значително се подобрява. В лагерната промишленост, някои големи цехове за производство на стоманени топки, тя играе по-голяма роля при използването на стоманени топки за повърхностен армировъчен процес върху повърхността на стоманени топки, за да се подобри производителността на вътрешните стоманени топки.

С по-нататъшното развитие на технологията за укрепване на външните повърхности, според нашия анализ на чуждестранните стоманени топки и съответната информация стоманените топки укрепват технологията за преработка на някои чуждестранни компании, а местните са различни. В процеса на вътрешно укрепване на стоманени топки липсва и по-нататъшно развитие на системата и задълбочени изследвания, технологията е все още в имитационния етап и технологията за обработка трябва да бъде оптимизирана и подобрена.


Запитване

Ако имате някакви запитване за оферта или сътрудничество, моля не се колебайте да ни пишете на info@mzsteelball.com или използвайте следната форма за запитване. Наш търговски представител ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. Благодарим ви за проявения интерес към нашите продукти.

Свържете се с нас
Адрес: Liupo село, Mangling град, Yanshi, Luoyang, Хънан, Китай.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Имейл:info@mzsteelball.com
Начало | За нас | Продукти | Техническа информация | Фото галерия | Новини & събитие | Свържете се с нас | Мобилен телефон | XML | Главна страница