Луоянг Mingzhen носещи стомана топката Co., Ltd

Продукти

Knowledge
Начало > Изложба > Съдържание

Мерки за решаване на общи дефекти на стоманени топки Blank (Ⅱ)

Source:Luoyang mingzhen лагери стоманени топки Ко ООД | Updated: Jul 28, 2017

Steel Balls Blanks.jpg


5. Мерки за изместване и размер над толерантност: при неправилно регулиране на матрицата можем да продължим да регулираме формата, за да я отстраним; за размера над толерантността, причинена от износването на мухъл, трябва да сменим новата форма. За подмяната на старите плесени можем да ги поправим и повторно използваме. Машината за щамповане включва режеща матрица, дъска за рязане на ножове и матрица, тяхното ремонтиране и повторно използване са както следва:

5.1 Ремонт и повторно използване на корнизи за рязане: качеството на рязане на матрицата определя качеството на материала и стоманените топки. Ремонтът на разрязващата матрица включва смилането на работното лице и отвора на косата. Количеството на смилане е 0,5 мм. Тъй като дължината на режещата матрица е решена, с 0,5 мм трябва да се добави уплътнение с дебелина 0,5 мм, за да се допълни.  

5.2 Ремонт и повторно използване на ножчетата за рязане на ножове: същите като нарязването, качеството на ножчетата определя качеството на материала и стоманените топки. Ремонтът и повторното използване на ножа за рязане нож включва смилане на работното лице и ръба част на борда нож нож.

5.3 Ремонтът и повторното използване на матрицата зависи от поправката на работната му част. От тестовите данни обобщаваме, че най-добрата дебелина на слоя на умората е 0,5 мм.    

6. Мерки за пукнатини: Тъй като материалната пукнатина е проблемът с качеството на суровината, суровините с пукнатини не могат да се използват за раздробяване на заготовки от стоманени топчета. Повдигащите се пукнатини са един от често срещаните проблеми с качеството при пробиване на стоманени топки. Твърдостта на материала е твърде висока или съотношението на раздразнение е неподходящо, и двете могат да причинят разстройство на пукнатините. На пукнатината, причинена от материал с висока твърдост, можем да вземем материал от лентата, за да го решим; тъй като за разстройващите се пукнатини, причинени от прекалено голямото съотношение на изтласкване и прекалено дългия материал, можем правилно да увеличим диаметъра на пръта или да намалим дължината на материала, за да го премахнем.


Запитване

Ако имате някакви запитване за оферта или сътрудничество, моля не се колебайте да ни пишете на info@mzsteelball.com или използвайте следната форма за запитване. Наш търговски представител ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. Благодарим ви за проявения интерес към нашите продукти.

Свържете се с нас
Адрес: Liupo село, Mangling град, Yanshi, Luoyang, Хънан, Китай.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Имейл:info@mzsteelball.com
Начало | За нас | Продукти | Техническа информация | Фото галерия | Новини & събитие | Свържете се с нас | Мобилен телефон | XML | Главна страница