Луоянг Mingzhen носещи стомана топката Co., Ltd

Продукти

Knowledge
Начало > Изложба > Съдържание

Тенденцията на специализация на универсалната носещи става все по-очевидни

Source:Луоянг mingzhen лагери на стоманени топки Co., Ltd | Updated: Jan 18, 2017

С непрекъснатото развитие на националната икономика и развитието на промишлени продукти, търсенето на лагери става все по-високи, и техническите изисквания са по-високи. Носещи сорт, но фокуса на развитие трябва да бъде по-голямо количество и високотехнологични продукти, особено на ток не може да бъде самодостатъчна, нужда от големи sophisticatedcomplex, носещи много внесени лагери и могат да представляват посоката на развитие, особено в автомобилната индустрия, металообработваща машина промишленост, железопътната индустрия, нефтохимическа машини, текстилни машини и металургичната промишленост да замени вносни лагери.


Като вид, количество, ниво, концентрация на производството има значително въздействие върху развитието на носещи индустрия. Следователно производството на лагер е бил във фокуса на развитие на полето. Ниска вибрация, звук, висока точност специални лагери, комбинирани лагери, нефтохимическата машини лагери, автомобилни, железопътни и други транспортни индустрия лагери, лагери за строителни машини. НК оборудване трябва да ускори темпото на развитие в тези райони за лагер, с цел непрекъснато подобряване на нашите лагери, скорост на ниво и развитие, да се подобри нивото на техническите и носещи точност, съкрати носещи производствен цикъл за производство, намаляване на разходите, разширяване на износа на лагери и CNC оборудване ще играе много важна роля.


В носещи производствения процес, като фиксатор табела щамповане умират и пластмасова клетка екструдиране умира, различните търкаляне органи на щамповане умре, щамповане външния пръстен игла ролкови лагери с висока точност мухъл, студено валцуване, който има плесен и коване умират и мухъл, носещи сглобяване производство, NC устройства ще трябва да бъдат ефективни, висока точност. Тъй като домашно CNC оборудване могат да не отговарят на функцията и точността на индустрията част от висока прецизност NC оборудване са внесени, част от домашно оборудване или оборудване за решаване на трансформация на национално оборудване, има голямо търсене, но текущата заетост процент е нисък.


Професионално производство носещи продукт определя продуктите, съобразно характеристиките на развитието на CNC производствена линия. Висока прецизност, нисък шум, голям обем, ниска цена е ключът към производството на моторни лагери. В момента местното производство на дълбока бразда сачмен лагер има 300 за автоматично смилане производствената линия, CNC технология може да подобри значително нивото на производство на ниско ниво на шум на двигателя; автоматичен смилане производствена линия автоматична производствена линия в момента се състои от микро и миниатюрни, носещи на автоматична производствена линия на големи лагери, производство на растежа в. По този начин изискванията на CNC технология е все по-разнообразни, по-трудно. В автоматична производствена линия активни измерване технология, от равнината тестване технология, автоматично error обезщетение технология, автоматично следене на качеството своевременно предаване цифрово управление, технология за анализ на качеството и други процес контрол методи.


Носещи асамблея (автоматично откриване, автоматична, опаковки, съдържащи продуктите, носещи автоматична линия) е измъчван от проблема с технологичния напредък. В известни лагери компании в чужбина тази технология е бил приложен успешно в продължение на много години. Докато вътрешните въвеждането на чужди а ефектът е все още не е задоволително. Така изследвания на автоматична производствена линия, носещи събрание и носещи смилане и автоматична линия за производство на органична връзка, носещи за подобряване ефективността на производството и качеството на продукта, намаляване на броя на носещи части в процеса поток, намаляване на въздействието на човешката намеса, намаляване на разходите, значението е значителен. Поради разнообразието на лагери, различни сортове, автоматична поточна линия има своите собствени характеристики, така че промишлеността на лагер на лагер събрание на цифрово управление оборудване изисквания.


Запитване

Ако имате някакви запитване за оферта или сътрудничество, моля не се колебайте да ни пишете на info@mzsteelball.com или използвайте следната форма за запитване. Наш търговски представител ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. Благодарим ви за проявения интерес към нашите продукти.

Свържете се с нас
Адрес: Liupo село, Mangling град, Yanshi, Luoyang, Хънан, Китай.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Имейл:info@mzsteelball.com
Начало | За нас | Продукти | Техническа информация | Фото галерия | Новини & събитие | Свържете се с нас | Мобилен телефон | XML | Главна страница