Луоянг Mingzhen носещи стомана топката Co., Ltd

Продукти

Новини & събитие

Намаляване на консумацията на енергия от неръждаема стомана топката производство.

Неръждаема стомана топката производство industrybegan през миналия век. И тя се развива бързо с подобряване на техниката на производство. Въпреки това, поради разширяване на мащаба и количеството на фабриката, неръждаема стомана топката индустрията започна да влиза в ниска печалба период. Междувременно с повишения на техническо изискване, разходите започнаха да се увеличават. Въпреки това, като минi част на механично оборудване, цената на стоманени топки е ограничено в определен диапазон. По този начин намаляване на разходите се превръща в ключ към преследването печалба. За да се намалят разходите и след това запази цената предимство и дългогодишен развитие, Джери и калпав става общи и често срещани в неръждаема стомана топката производители. Но ние знаем, това не е дългосрочна стратегия. И научни енергоспестяването е ключът.

1. научен подбор на суровините

Използване на материалите е важно, когато избираме суровината. Първо изберете стомана доставчици директно и намали междинни връзки. Така става възможно за намаляване на материалните разходи. След това изберете рентабилни материали производителите да намали допълнително разхищение на ресурси.

2. производственият процес

За производство на форми изберете карбид щанци и пресформи след втвърдяване на лечението за подобряване топка устойчивост на износване и умора. Топка студена позиция процес изберете усилено нарязани инструменти, за да намали кълбовидни ембрион толерантност и след това запишете материал, удължават срока плесени, намаляване на производствените разходи.

3. контрол върху ексципиентите

Тя се нуждае от абразивни и шлифовъчни течност да помогне смилане по време deflashing, довършителни и смилане. редовни количествени на тези може да спести разходи ексципиентите и цялостното намаляване производството разходи на стоманено топче.

В днешната високо конкурентна пазарна среда то ще бъдат елиминирани в крайна сметка да сляпо по-ниски цени, независимо от качеството. Правилното и най-добрият начин е този извършвам себе си за подобряване на качеството на продукта, техники и ниска производството по същото време.

Запитване

Ако имате някакви запитване за оферта или сътрудничество, моля не се колебайте да ни пишете на info@mzsteelball.com или използвайте следната форма за запитване. Наш търговски представител ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. Благодарим ви за проявения интерес към нашите продукти.

Свържете се с нас
Адрес: Liupo село, Mangling град, Yanshi, Luoyang, Хънан, Китай.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Имейл:info@mzsteelball.com
Начало | За нас | Продукти | Техническа информация | Фото галерия | Новини & събитие | Свържете се с нас | Мобилен телефон | XML | Главна страница