Луоянг Mingzhen носещи стомана топката Co., Ltd

Продукти

Новини & събитие

Изследване на механичните характеристики на висока скорост, подвижния лагер на авиационни двигатели

С развитието на науката и технологиите и Aero-двигателя изпълнение продължава да нараства. Търкаляне лагери на система за ротор на Aero-двигателя, широко използван като подкрепа, механични характеристики на динамични характеристики на ротор система има важни последици, особено по-изразени при високи скорости. Следователно за да отговори на нуждите на едно ново поколение на напредналата aero двигател, изследвания на Aero-двигател високоскоростни сачмен лагер е необходимо. Тази книга се фокусира върху механичните свойства на висока скорост, подвижния лагер на Aero-двигател, извършва следните дейности: (1) динамика и ограничените елемент метод е използван към, подвижен носеща механични модел е установен, търкалящи лагери разпределение на товара е учил, анализира структурата и натоварване параметри на контакт ъгъл, изкривяване, ефекти на контакт закони, скованост и ограничение на скоростта. Сравнение на изчислените и експериментални резултати показват, че резултатите са в съответствие с експерименталните резултати от две алгоритми, метод на крайните елементи има предимства в точността и квази-динамичен метод има предимства от гледна точка на ефективност. (2) въз основа на elastohydrodynamic смазване теория проучване за минималните петролни дебелината на слоя на търкалящи лагери и масло филм скованост характеристики, анализира въздействието на различните параметри на техните. Маслен филм скованост и скованост са комбинирани и композитни коравина на лагер е получен, концепция и изчисляване на търкаляне, носещи еквивалентни скованост метод се предлага. Казус на миниатюрен двигател с керамични търкалящи лагери се измерват еквивалентна скованост и затихването. Проучванията показват, че в някои инсталации, смазване и презареждат състояние, когато честотата съотношение λ 1 часа, носещи еквивалентни скованост като скоростта се увеличава. (3) предвид ефекта на сачмен радиален клирънс и други фактори формулата за изчисляване умората живота на търкалящите лагери е модифициран. Проучванията показват, че биха могли да повлияят на умора живот на сачмен лагер без пред вид на висока топка засяга резултатите от изчисление. Според ревизираните формула анализира структурата и ефекта на параметъра за натоварване на умора живота на търкалящите лагери, предложен метод и измерване на носещи умора живот. Установени подвижен плъзгащи модел изследвания на топка и плъзгащи скорост на изменение на Ъгловата скорост на въртене, представя методи и мерки за предотвратяване на носещи занасяне.


Запитване

Ако имате някакви запитване за оферта или сътрудничество, моля не се колебайте да ни пишете на info@mzsteelball.com или използвайте следната форма за запитване. Наш търговски представител ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. Благодарим ви за проявения интерес към нашите продукти.

Свържете се с нас
Адрес: Liupo село, Mangling град, Yanshi, Luoyang, Хънан, Китай.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Имейл:info@mzsteelball.com
Начало | За нас | Продукти | Техническа информация | Фото галерия | Новини & събитие | Свържете се с нас | Мобилен телефон | XML | Главна страница